a

Göteborg Hemservice

För att få förtroendet att hjälpa till i ert hem vet vi att det krävs av oss att vi kan ge er den trygghet, säkerhet och professionalitet som krävs av en seriös servicefirma.

Att vi har ett lågt pris är inte bara det som ska vara avgörande när ni väljer vem som ska få tillträde till ert hem. Vi är en etablerad hemservicefirma med över 20 års erfarenhet av skötsel av hem.

Vi startade först upp i Kungsbacka med Onsala Hemservice där vi snabbt blev ett av de mest anlitade företagen. Vi har haft kunder i Göteborg sedan starten, men vi har märkt av att vårt "lokala" namn ibland gjort att nya kunder trott att vi inte arbetat i Göteborg. Därav att vi nu har en egen hemsida för Göteborg Hemservice så att vi kan visa upp oss även här.

Vår personal är ansvarsfull och tar sitt jobb seriöst och vi har nöjd-kund-garanti på våra uppdrag och inga bindningstider. Personalen har med sig sin egen utrustning, ni behöver inte stå för material, såvida ni inte har speciella önskemål. Vi har även specialutrustning för allergikerhem om så behövs. Vill ni ha hjälp med annat i och runt ert hem går det också bra, läs mer under tjänster.

  göteborg hemservice