aVår historia

Onsala Hemservice startades 2008 av Chris, Martin och Tomec. Chris startade Varla städ och fönsterputs på 90-talet och står för erfarenhet och kompetens inom området. Martin som tidigare startat bolagen Mellanvårdsgruppen AB, Barsnacks AB, Camp Anten AB plus några till står för affärskontakter och organisation. Tomec som tidigare varit i USA och byggt upp en större firma inom den hushållsnära sektorn, står för personalkompetens och logistik.

Vår affärsidé är varken ny eller unik – vi tror dock att vi kan göra detta bättre än våra konkurrenter

Vi försöker inte vara den som är billigast inom området, däremot vara väldigt bra på det vi gör med anpassade lösningar för alla hem. Genom åren har vi sett att många kunder ofta vill ha hjälp med lite annat än städningen. Fönsterputsning, gräsmattan, plocka undan utemöbler, rasta hunden, osv. Vi försöker hjälpa till med det som man inte har lust eller tid med för att underlätta vardagen för våra kunder. 

Städning är det vi är riktigt duktiga på och har lång erfarenhet av, och för att alltid nå det önskade resultatet för våra kunder har vi nöjd-kund garanti. Städning i hemmet, flyttstädning, storstädning, kontorsstädning, fönsterputs. Ja, allt som behövs städas, städar vi. Vi utför städning i Göteborg och angränsande kommuner. Alltid till fasta och konkurrenskraftiga priser.